010 521 2500 assistente@degruijl.nl

Wij zijn per januari op zoek naar een doktersassistente voor onze huisartspraktijk (17-21 uur per week)

Functie: als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon en plant de spreekuren. Daarnaast voer je zelfstandig medisch-technische handelingen uit. Je geeft injecties, spuit oren uit, meet de bloeddruk van patiënten en maakt ECG’s. Je houdt je ‘s ochtends ook bezig met bloedafname. Door het Sint Franciscus Ziekenhuis in Rotterdam is hiervoor een opleiding en protocol ontwikkeld.

Over onze praktijk: In de praktijk werken 2 huisartsen, 3 doktersassistentes een POH somatisch en een POH GGZ en een POH jeugd-GGZ. Wij werken met Medicom als HIS. De praktijk is gevestigd in Medisch Hart Bleiswijk waar diverse eerstelijns disciplines werkzaam zijn.

Wij bieden: een collegiale samenwerking binnen een leuk team, in een mooi multidisciplinair gezondheidscentrum. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg; meer informatie over onze praktijk is te vinden op onze website: www.degruijl.nl en voor het centrum: www.medischhartbleiswijk.nl.

Reageren: Heb je interesse en ben je in het bezit van een afgerond MBO doktersassistent diploma, dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Dit kan via een e-mail voorzien van CV naar praktijk@degruijl.nl. Voor vragen kan ditzelfde adres gebruikt worden of bel ons op: 010 521 2500.

Geen 21 uur beschikbaar: Ben je minder dan 21 uur beschikbaar dan nodigen we je alsnog van harte uit te solliciteren. Ook geneeskunde studenten worden uitgenodigd te solliciteren.

Delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.